Seurahuoneesta Lumiainen Huittinen

31.01.2017 - 12:11 Satu Ojala
Huittisten Seurahuone on saanut uudet omistajat Kankaanpäästä. Kuva: Marja-Liisa Hakanen.

Kankaanpääläinen Lumiainen Oy on ostanut Huittisten Seurahuone Oy:n liiketoiminnan ja tehnyt kiinteistön omistajien kanssa pitkäaikaisen vuokrasopimuksen. Hotelli-ravintola Lumiainen Huittinen aloittaa toimintansa huomenna keskiviikkona.
Lumiainen Oy on Hilkka ja Pertti Koivumäen omistama majoitus- ja ravitsemustoimintaan erikoistunut yritys.
Lumiaisen strategiana on kasvaa yritysostojen kautta ja muodostaa pienten kaupunkien toimintaympäristöön sopiva miniketju.
–Toimiala on ollut ja on edelleen isojen muutosten edessä. Olemme saaneet toimintakonseptimme toimimaan hyvin Kankaanpäässä ja nyt se otetaan käyttöön Huittisissa. Huittisten Seurahuoneella on pitkät perinteet ja se on laajalti tunnettu. Varsinkin yökerho- ja lounastoiminta vetävät hyvin asiakkaita, kertoo Pertti Koivumäki.
–Uudistumisen  myötä panostamme myös hotelli- ja a’ la carte -ravintolatoimintaan sekä juhlapalvelutoimintaan. Tulemme panostamaan asiakaspalveluun, asiakkaiden viihtyvyyteen ja ruuan laatuun, sanoo Hilkka Koivumäki.
Hotellitoiminnan uudistamisen myötä hotelli liittyy Finlandia Hotels-ketjuun.
–Tarjontamme lisääntyy nyt mukavasti Finlandia Hotel Lumiainen Huittisen myötä. Palvelujen kehittämiseen panostaminen on merkki luottamuksesta parempaan tulevaisuuteen, sanoo Finlandia Hotels -ketjun toimitusjohtaja Kari Pauloaho.
Hotelliketju on perustettu 1980-luvulla vahvistamaan pienten ja keskisuurten hotellien asemaa hotelliketjujen välisessä kilpailussa tarjoamalla erilaisen vaihtoehdon niin työ- kuin vapaa-ajan matkailijalle. Ketjussa on 18 hotellia.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.