Prinsessat eivät hienostelleet, vaan latoivat maaleja

31.01.2016 - 15:00 Matti Laine

Espoolaiset GTF Prinsessat otti Lauttakylän Lujasta peräti 0-18 -voiton futsal-liigan ottelussa Huittisissa.Viime viikonloppuna Futsal Cupin mestaruuden uusinut GFT Prinsessat saapuivat Huhkolinnaan vain kuudella pelaajalla. LLujalla sen sijaan oli melko hyvä pelaajatilanne. Ensimmäinen 10 minuuttia oli LLujalta hyvää peliä ja kotijoukkueella oli alussa paremmat maalipaikat kuin vastustajalla, mutta tolppaa lähemmäksi ei päästy. 7. minuuttilla GFT siirtyi 1-0 -johtoon ja viimeisen 10 minuutin aikana latoi 9 maalia.

Toisella puoliajalla GFT jatkoi maalintekoaan ja LLujan ainoana tavoitteena oli saada maalihanat auki. Muutamia maalipaikkoja syntyi pitkistä poikittaissyötöstä ja pari läpiajoakin nähtiin. Lopputulos kuitenkin GFT:lle 0-18. Parhaina pelaajina palkittiin toisen puoliajan LLujan maalilla torjunut Anni Lähteenmäki ja GFT:n Jannica Tjeder, joka viimeisteli 7 maalia.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.