Huittisista ei pääse Poriin kesällä ennen puoltapäivää

28.05.2018 - 05:07 Antti Salminen
Huittisten asema linja-autoliikenteen solmukohtana on murentunut pikku hiljaa viime vuosina. (Kuva: Mikko Perttunen)

Ympärivuotinen työssäkäynti Huittisista linja-autolla onnistuu kunnolla enää Vammalan ja Tampereen suuntiin, jos aamulla on tarvetta olla perillä kahdeksan pintaan.
Huittisista Poriin koulujen kesäloma-aikana ei kulje aamulla yhtäkään bussia.

Kesällä aikaisin bussi on perillä Porissa maanantaisin kello 10, tiistaista lauantai-hin puoliltapäivin ja sunnuntaisin kello 14. Mukana ovat myös Onnibusin ja halpabussiyhtiöiden vuorot.

Satakunnan Liikenne muutti vuosi sitten Huittisista kello 6.40 Poriin lähtevän arkivuoron ajettavaksi vain kouluvuoden ajaksi elokuun puolivälistä toukokuun loppuun. Viranomaisvoimin kesätaukoon ei ole löytynyt uusia lääkkeitä.
–Liikennöitsijä esitti vuosi sitten laskelmia, joiden mukaan aamuvuorossa oli kesällä vain yksittäisiä matkustajia, valittelee joukkoliikenneasiantuntija Soile Koskela Varsinais-Suomen ely-keskuksesta.

 

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

KOMMENTIT
30. toukokuu 2018 - 21:37Nimimerkki: Make
Hankalaksi menee työmatkat Porin suuntaan, täytyy mennä bussilla Vammalaan ja jatkaa sieltä junalla. Kiitos Satakunnan Liikenne!

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.