"Enemmänkin olis ehditty palveleen"

26.05.2019 - 13:34 Satu Ojala
Vaalitoimitsija Susanne Varjokumpu sai ojentaa vaalilippuja harvakseltaan Huittisten ykkösalueen äänestäjille. Puoleen päivään mennessä ykkösalueella oli äänestänyt 128 äänioikeutettua.

Verkkaista oli äänestystahti Huittisissa europarlamenttivaalien varsinaisena äänestyspäivänä. Puoleen päivään mennessä äänioikeuttaan oli käyttänyt vain 368 äänioikeutettua kaupungintalon kolmella äänestysalueella. Huittisten neljäs äänestysalue on Vampulassa.

-Hiljaista on ollut. Enemmänkin olisimme ehtineet äänestäjiä palveleen, sanoi vaalitoimitsija Teuvo Musakka Huittisten ykkösalueella.
Huittislaisista äänesti ennakkoon 18,5 prosenttia eli hieman enemmän kuin viisi vuotta sitten. Silloin ennakkoäänestysprosentti oli 17,8. Sastamalan ennakkoäänestysinnostus oli hieman reippaampaa kuin Huittisissa. Uurnilla kävi jo etukäteen 18,8 prosenttia äänioikeutetuista.

Vaalihuoneistot ovat avoinna iltakahdeksaan asti ja Suomen 13 parlamentaarikon nimet ovat tiedossa jo parin tunnin päästä ovien sulkeutumisesta.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.