Vapun jälkeen suoraan fysioterapeutille

26.04.2018 - 05:23 Satu Ojala

Huittisten terveyskeskuksessa kolme fysioterapeuttia aloittaa toukokuussa suoravastaanotot, joille pääsee joko varaamalla ajan ajantilauksesta tai fysioterapeuteilta. Touko-kesäkuussa keskitytään alaselän sairauksista kärsivien potilaiden hoitoon, heinäkuussa suoravastaanotoille pääsevät myös muut tuki- ja liikuntaelinten sairauksista kärsivät potilaat.

–Suoraan fysioterapeutin vastaanotolle tulevat potilaat pääsevät nopeammin hoidon piiriin, sanoo vastaava fysioterapeutti Marita Ketola.

–Lääkärin vastaanotolle pääsee päivystystä lukuun ottamassa usein kahden, kolmen viikon päästä. Fysioterapiasta vastaanottoajan saa joko samana päivänä tai viimeistään kolmen päivän kuluttua, kertoo suoravastaanoton vastuulääkäri Henri Haapala.

Fysioterapiassa on varauduttu aluksi siihen, että suoravastaanottoaikoja on kuusi viikossa. Maanantaisin on kaksi vastaanottoaikaa.

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.