Pick N Pay avaa torstaina ovensa Huittisissa

25.11.2019 - 16:44 Marja-Liisa Hakanen
–Kiirettä pitää ennen kuin avajaiset koittavat, mutta kaikki on onneksi sujunut hyvin, tuumivat veljekset Oskar Nyholm (vas.) ja Kasper Nyholm.

Sahkon alueella Huittisissa avautuu torstaina Pick N Payn uusi päivittäistavarakauppa. Yrityksen talousjohtajan, Kasper Nyholmin mukaan se myy kaikkea, mitä voi suuhunsa laittaa.
–Elintarvikkeiden lisäksi meiltä saa pesuaineita, hygieniatuotteita sekä kosmetiikkaa. Sisustustuotteitakin löytyy ja suuressa osassa ovat myös lemmikkien ruuat, Nyholm lisää. Toimitusjohtaja Oskar Nyholm laskeskelee, että valikoimassa on noin 40 000 tuotetta.

Keskelle Pick N Payta on sijoittunut myös muun muassa koruja ja hiustuotteita myyvä Glitter, joka Kasper Nyholmin mukaan toimii shop in shop -periaatteella.
Liikerakennuksessa on yhteensä 5 400 neliötä. Niistä on päivittäistavarakaupan käytössä 4 000 neliötä, loput on vuokrattu saman katon alle asettuneille farkkuliike Freezerille ja Data Group JH Computerille.
Pic N Pay työllistää Huittisissa 18 henkeä, jotka on rekrytoitu yhdessä te-keskuksen kanssa räätälöidyn koulutuksen kautta. Myymälällä ei ole paikallispäällikköä, vaan Pick N Payn myyntitiimi vastaa yhdessä niin Rauman, Porin kuin Huittistenkin myymälöistä.

Lue juttu loppuun keskiviikon Lauttakylä-lehdestä
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.