EU:n ruokakassien jako suureen tarpeeseen

25.04.2018 - 05:21 Mikko Perttunen
Noin kuukauden Huittisten leivissä ollut sosionomiopiskelija Rasmus Anderssén Hämeen ammattikorkeakoulusta lajitteli torstaina ruokakasseja sosiaali- ja päihdepalvelupiste Passelissa.

Huittisissa aloitettiin viime viikolla EU:n ruoka-apukassien jako niitä tarvitseville. Apu on osa vähävaraisten avun rahasto FEAD:n (The Fund for European Aid to the Most Deprived) toimintaa.

–Kovasti näitä on kyselty, ja tarvetta vaikuttaisi oikeasti olevan. Kasseja tullaan jakamaan kerran kuukaudessa, aina kuun ensimmäisenä torstaina, mutta nyt kun vihdoin saatiin nämä tänne, niin laitettiin heti samalla viikolla ensimmäinen jako käyntiin, sosiaaliohjaaja Marjo Virtanen kertoo.

Kuntouttavan työtoiminnan avulla lajiteltiin ruoat ensimmäiseen viiteenkymmeneen kassiin. Yhteensä ruoka-apua tuli Huittisiin noin 250 kassilliseen. Samanlainen satsi saapuu tulevaisuudessa puolen vuoden välein ainakin vuoteen 2020 saakka.

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

KOMMENTIT
21. toukokuu 2018 - 11:56Nimimerkki: Hämmentynyt
Missähän tätä toimintaa suoritetaan? Koitin googlata kaikin mahdollisin hakusanojen kanssa eikä mitään muuta löydy kuin nämä kaksi tätä toimintaa mainostavaa lehteä,elikkäs kommentoisiko joku osoitteen tähän? T: nälkä olis mutta vain 35euroa loppukuuksi
22. toukokuu 2018 - 8:59Minna Karru
...sosiaali- ja päihdepalvelupiste Passelissa, joka sijaitsee osoitteessa Lauttakylänkatu 4, toisessa kerroksessa.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.