Voitontanssit vähissä - WoVo vahvempi kotonaan

25.02.2018 - 19:20 Minna Karru
Rovaniemellä LP Vampulan voitontanssia nähtin eniten ensimmäisessä erässä. (Mauno Kotamäen kuva tässä kuussa Huittisissa pelatusta WoVo-pelistä)

LP Vampula Huittinen pystyi nappaamaan Rovaniemellä vain yhden erän Wovolta. Voitto jäi kotijoukkueelle erin 21-25, 25-17, 25-17, 26-24.

Ensimmäisessä erässä LP Vampula lähti omille teilleen tilanteessa 6-8 ja latoi taululle hetkessä numerot 6-14. Sen jälkeen WoVo sinnitteli ja pääsi muutamaan otteeseen kolmen pisteen päähän. LP Vampula ei ollut kuitenkaan yllätettävissä, vaan vei erän 21-25.

Kotijoukkue aloitti toisen erän vahvasti, muutamassa minuutissa tilanne oli 5-1. LP Vampula pääsi rinnalle tilanteessa 6-6 ja edelle tilanteessa 8-9. Wovo ei kuitenkaan antanut periksi, ja karkasi 14-10-johtoon. Sen jälkeen WoVolaiset nakuttivat pisteitä tasaiseen tahtiin ja veivät erän 25-17.

Kolmannessa erässä peli lainehti tasaisena tilanteeseen 4-4, josta kotijoukkue aloitti karkumatkan. LP Vampula ryhtyi kuromaan eroa kiinni tilanteessa 16-8, muttei päässyt kuin viiden pisteen päähän. Lopulta kotijoukkue vei erän 25-17.

Neljännessä erässä joukkueet etenivät tasapäin tilanteeseen 11-11. LP Vampula takoi itselleen ensin kolmen ja sitten viiden pisteen johdon. Kotijoukkue aloitti oman nousunsa tilanteessa 15-20 ja pääsi kolmen pisteen päähän. Sen jälkeen LP Vampula pelasi hyvän jakson ja tilanteeksi 19-23. Kotijoukkue ei kutienkaan antanut periksi, vaan vei erävoiton 26-24.

Valmentaja Arttu Keränen totesi  LP Vampulan esityksen hajuttomaksi ja mauttomaksi.
-Lauantain Pölkky-pelissä meillä oli kova henkinen latinki, joka purkautui voiton myötä. Sovittiin, että nyt kaikki yrittää pumpata yhdessä energiaa penkkiä myöten ja tänään se palkittiin keltaisella kortilla. Tosin lepuutimme kahta avauskuusikon pelaajaa pienten vammojen takia, kun tuloksellista panosta ei ottelussa ollut.

Lisää kommentteja mestaruusliigan sivulla.

 

 

Päivitetty 26.2. lisäämällä valmentajakommentti sekä mestaruusliiga.fi-linkki.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.