Yliajaja pakeni kolaripaikalta

24.05.2016 - 19:38 Toimitus

Huittisissa  sattui tiistaina puolen päivän jälkeen liikenneonnettomuus, jossa 12-vuotias tyttö joutui auton yliajamaksi Risto Rytin kadun ja Huittistenkadun risteyksessä olevalla suojatiellä. Poliisille tulleen tiedon mukaan kyseessä oleva autoilija ei ole jäänyt paikalle tarkistamaan yliajetun vointia tai muuten selvittämään asiaa.
Onnettomuudessa loukkaantunut tyttö on toimitettu toistaiseksi tuntemattoman henkilön toimesta saamaan ensiapua Huittisten terveyskeskukseen. Tyttö on loukkaantunut, mutta alustavien tietojen mukaan hänellä ei ole hengenvaaraa.
Kokemäen poliisi pyytää mahdollisia tietoja tapaukseen liittyen vinkkipostiin tutkinta.kokemaki.lounais-suomi@poliisi.fi tai Kokemäen poliisiaseman päivystykseen (avoinna tiistaisin sekä perjantaisin klo 9.00-16.00 numeroon 0295 417 675 ). Silminnäkijähavaintoja ja tietoja voi soittaa myös numeroon 0295449211 arkena klo 8-16.
Kokemäen poliisi pyytää myös tyttöä auttanutta henkilöä ottamaan yhteyttä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.