Yksinyrittäjille suunnitellaan "yrityshotellia"

24.02.2016 - 11:46 Matti Laine

Huittisissa suunnitellaan yhteisten yrittäjätilojen vuokraamista. Tilat olisi tarkoitettu ensisijaisesti yksinyrittäjille ja start up-yrityksille.Jos ja kun riittävä porukka saadaan kokoon, asiaa lähdetään viemään vauhdilla eteenpäin.

–Yksinyrittäjät ovat olleet yhteydessä kaupunkiin ja kyselleet tällaista mahdollisuutta. Kartoitamme nyt tilannetta. Asiasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kaupungin elinkeinotoimeen, kertoo elinkeinojohtaja Eila Törmä.

Yhteisestä toimitalosta voisi olla hyöytä varsinkin yksin toimiville ja aloitteleville yrittäjille. Monilla on yhteisiä asiakkaita, joita pystyttäisiin palvelemaan yhdellä ovenavauksella.
Vuokrissa ja erilaisissa palveluissa voitaisiin saavuttaa säästöjä. Jokaisen ei tarvitsisi välttämättä hankkia kaikkia toimistovarusteita erikseen, vaan yhteiskäyttö olisi mahdollista.
Esimerkkejä erilaisista yritystaloista löytyy useilta paikkakunnilta. Tunnettu on esimerkiksi Logomo Turusta, läheltä löytyy puolestaan Yritystalo Eurasta.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.