Sataedu etsii kumppaneita Jokilevolta tositarkoituksella

22.08.2018 - 05:13 Mikko Perttunen
Kuntayhtymän johtaja Matti Isokallio totesi, että pelkästään palaverin osallistujamäärä kertoi, että oikea päätös oli tehty. Jokilevon alueella on hänen mukaansa aktiivisia yrityksiä, joilla on varmasti tulevaisuudessa myös tarvetta työvoimalle.

 

Yrityspuisto tai business park ovat mahtipontisia sanoja, jotka liitetään helposti suuriin kaupunkeihin ja startup-maailmaan. Yliopistokaupungeissa korkeakoulut, tutkimustyö ja niihin liittyvien alojen yritykset nivoutuvat paikoin yhteen.

Huittisten Jokilevolle puuhataan nyt samassa hengessä kokonaisuutta, jossa yhdistyisivät logistiikkaalan koulutus, kumppaniyritykset ja erilaiset tukitoiminnot.

Viime viikolla alueen yrittäjät ja Sataedun vastuuhenkilöt kohtasivat toisensa suunnittelupalaverissa, jossa haettiin linjoja yhteistyölle.

−Sataedu näytti, että he ovat tosissaan rakentamassa tätä yritysten kanssa yhdessä. Puhutaan pitkäaikaisesta vuokrasopimuksesta, mikä houkuttelee investoimaankin, mikäli valmiita tiloja ei löydy, Huittisten elinvoimajohtaja Riikka Peippo kertoo.

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.