LP Vampula otti "pakkovoiton"

20.12.2015 - 18:40 toimitus

LP-Vampula otti vuoden viimeisessä ottelussa  kotisalissa voiton MesTo Tampereesta 3-0 (25-23, 25-17, 25-23). Vieraat eivät missään vaiheessa päästäneet LP-Vampulaa helpolla. Binetou Sown ja Essi Helmisen johdolla kotijoukkueen tehot kuitenkin riittivät.

Ensimmäistä erää edettiin puolin ja toisin muutaman pisteen syöttövuoroilla. Peli oli aavistuksen nihkeää, mutta hyökkäyksiin löydettiin tarvittavaa voimaa. Erän loppupuolella kotijoukkue LP-Vampula johti jo 23-19, mutta omilla helpoilla hyökkäysvirheillä vastustaja MesTo pääsi hengittämään niskaan. Erä kuitenkin väännettiin lopulta kotiin.

Toinen erä oli LP-Vampulalta ensimmäistä terävämpi. Hyökkäyksiä päätettiin tehokkaasti aina erän lopun notkahdusta lukuunottamatta. Tästä huolimatta LP-Vampula vei erän nimiinsä. Kolmas erä puolestaan oli ensimmäisen toisinto, tasaista vääntöä puolin ja toisin. MesTon kantavana voimana verkolla hääräsi Taru  Alho päättäen palloja voimalla. 

Parhaina pelaajina palkittiin LP-Vampulalt Binetou Sow ja MesTolta Taru Alho.

Voiton myötä LP Vampula nousi 18 pisteeseen ja on sarjataulukossa seitsemäntenä, kun joulutauko alkaa. Seuraava ottelu on 10. tammikuuta, jolloin Vampula kohtaa Hämeenlinnassa HPK:n.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.