LP Vampulalla uniset otteet

19.12.2015 - 20:17 toimitus

LP Vampulalta nähtiin uninen ottelu lauantai-iltana Orivedellä. Kotijoukkue OrPo kuittasi suhteellisen helpon voiton lukemin 3-0 (25-18, 25-10, 25-20).

Vajaalla miehityksellä liikkeelle lähtenyt LP Vampulan peli starttasi kelvollisesti. OrPo kuitenkin oli hyökkäyksissä LP Vampulaa vahvempi ja myös torjuntapuolella kotijoukkue vei vastustajaa selkeästi. Syöttöpeli oli koko ottelun ajan tärkeässä roolissa LP-Vampulan vastaanoton yskähdellessä. Pelin aikana nähtiinkin useita ässäsyöttöjä. Ensimmäinen erä karkasi kotijoukkueelle 18-16 tilanteesta 24-16 tilanteeseen Myriam Englishin syöttövuorolla.

Toisessa erässä LP Vampulaa kiusasi uskonpuute omaan tekemiseen. OrPo hyökkäsi tehokkaasti Salla Karhun, Mercy Moimin sekä Myriam Englishin johdolla. Myös keskipelaaja Eeva Puukka oli tehokas verkolla satasen hyökkäyksissä ja torjunnoissa.

Kolmanteen erään LP Vampula sai kasattua asennettaan ja erä etenikin tasaisesti aina loppumetreille asti. Etenkin LP Vampulan Essi Helminen otti vastuuta ja onnistui hyökkäyksissään. Erän aikana OrPo joutui ottamaan Mercy Moimin vaihtoon pohjeongelmien vuoksi. Tämä ei kuitenkaan hidastanut OrPon peliä. Erän lopun pitkät taistelupallot päättyivät OrPon voittoon ja sitä kautta koko ottelu. Läpi pelin OrPo hyökkäsi monipuolisemmin, kun taas LP Vampula ei passipelillään pystynyt hyödyntämään keskihyökkäyksiä totutulla tavalla.

Ottelun parhaina palkittiin LP Vampulalta Binetou Sow ja OrPolta Myriam English.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.