Luja HT ja Rockets tarjosivat kiekkoviihdettä koko rahalla

19.11.2015 - 07:45 Bobby

Keskiviikko-iltana kohtasivat Huittisten jäähallissa kakkosdivisioonan länsirannikon lohkon kärkijoukkueet Luja HT ja Rockets. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä erittäin vauhdikkaasti. Molemmilla oli paikkoja ja Luja sai aikaiseksi enemmän laukauksia. Paikat käytti tehokkaammin Rockets ja vei ensimmäisen erän nimiinsä 0-1.

Toisessa erässä Luja hallitsi hienoisesti alkua ja tasoitti Niklas Kulmasen maalilla. Rockets oli kuitenkin jälleen tehokkaampi ja käytti paikkansa. Toisen erän jälkeen loimaalaiset johtivat jo 1-3.

Kolmanteen erään Luja sai lisää liikettä peliin ja tuli erän alussa nopeasti tasoihin Teemu Setälän ja Kalle Mahlamäen maaleilla. Luja hallitsi peliä ja sai jälleen laukauksia kohti maalia, mutta tuloksetta. Myös Rockets loi muutamia hyviä vastahyökkäyksiä Lujan maalille.
Yleisö sai todellakin jännittää aivan erän loppuhetkille asti, miten ottelussa käy. Lopulta Luja palkittiin yrityksestään ja voittomaali syntyi kolme sekuntia ennen erän loppua. Voittomaalista vastasi jälleen kerran Esa Väisänen ja esityön tekivät ketjukaverit Veli-Pekka Reiman ja Miika Raittinen.

Ottelun parhaina palkittiin voittomaali tehnyt Esa Väisänen ja Rocketsin maalivahti Jesse Ruohonen, joka pysäytti Lujan 63 laukausta.

 

Pelitietoja löytyy myös tilastopalvelusta.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.