”Tee sitä mikä itsestä tuntuu hyvältä”

19.10.2018 - 05:36 Nea Jokela, tet-harjoittelija
Viivi Rautavirta soittaa pianoa aina kun tuntuu siltä.

Huittislaisen Viivi Rautavirran mielestä harrastukset ovat tärkeitä.

Hän itse harrastaa pianon soittoa ja käy lenkillä. Joskus hän jopa laulaa yksin kotona. Pianon soittoon menee Viivin fiiliksen mukaan pari tuntia tai enemmän ja lenkillä hänellä voi mennä vielä enemmän aikaa, jos on hyvä ja positiivinen tunne.

–Harrastuksissa voi saada uusia kavereita ja siitä saa hyvän olon tunteen, kun tietää olevansa hyvä jossain. Tärkeästä harrastuksesta voi saada itselleen jopa tulevaisuuden ammatin, jos hyvin käy. (..)

Kuudetta luokkaa käyvä Juho Jokela käyttää vapaaaikansa jääkiekon pelaamiseen, juoksemiseen ja pyöräilyyn. Jääkiekkoa hän ei pelaa missään joukkueessa, mutta käy jäähallilla pelaamassa kerran viikossa.

Juoksemiseen ja pyöräilyyn menee neljästä viiteen tuntia joka päivä. Juhon vapaa-aika koostuukin suurimmalta osalta urheilusta.

–Urheilu on minulle elämäntapa. Se on hyvää vapaaajanvietettä ja viihdyn urheilun parissa monta tuntia. Jokaiselle pitäisi löytyä se oma juttu.

 

 

 

 

Lue juttu kokonaisuudessaan tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.