Huittisten nuorisovaltuustovaalissa 59 ehdokasta

19.10.2018 - 16:30 Satu Ojala

Huittisten nuorisovaltuustoon on tarjolla 52 ehdokasta Pellonpuiston koulusta, neljä Lauttakylän lukiosta ja kolme ammatillisista oppilaitoksista. Pellonpuiston oppilaille nuorisovaltuustossa on kuusi paikkaa, lukiolaisille kolme ja ammatillisten oppilaitosten ehdokkaille kaksi paikkaa.
Lukiolla vaalit toimitetaan tauon jälkeen, kun ehdokkaita on nyt yksi enemmän kuin vapaita paikkoja on tarjolla. Samoin ammatillisten oppilaitosten ehdokkaita on yksi enemmän.
Pellonpuiston koulun seitsemäsluokkalaisista ehdolla on 22 oppilasta. He ovat Emilia Hämäläinen 7D, Grigory Ipatov 7D, Luukas Jaakkola 7A, Daniel Jalo 7B, Joonas Jylhä 7D, Jenna Korhonen 7E, Tuukka Koskinen 7B, Lauri Laihonen 7C, Johannes Laineenoja 7C, Niilo Leinonen 7B, Mertsi Lindgren 7D, Reiko Lipp 7D, Niklas Mattila 7B, Eemil Nieminen 7D, Mona Peltola 7E, Arttu Rannikko 7A, Jami Rekikoski 7B, Santeri Ruusunen 7E, Eemeli Salminen 7A, Iina Viljanen 7D, Joona Vähä-Heikkilä 7A ja Tuukka Välimaa Tuukka 7E.
Kahdeksasluokkalaisista on asettunut ehdolle 17 oppilasta. He ovat Sivianna Huovinen 8E, Anna Juvela 8C, Ronja Järvi 8E, Jaakko Kaija 8D, Matias Kalliokoski 8E, Helinä Koivuranta 8E, Sylvia Kuusisto 8E, Henrik Lehtinen 8E, Sofia Lintern 8D, Riku Mahlamäki 8D, Aleksi Metsähalme 8E, Janina Pirttikoski 8A, Kacper Rogowski 8D, Jutta Suomela 8C, Emilia Syrjälä 8B, Jonna Toivonen 8C, Elias Virtanen 8C ja Edip Yangin 8B.
Yhdeksänsiltä luokilta ehdolla on 13 oppilasta. He ovat Inka Huhtala 9C, Eetu  Ihamäki 9D, Matias Järvinen 9G, Arttu Kannisto 9D, Sarah Lipp 9C, Nuutti Murtojärvi 9E, Neea Mäkelä 9C, Olga Orobinska 9B, Saana Porontähti 9C, Sanni Ruusunen 9D, Vilma Savijoki 9D, Jere Suomela 9B ja Alina Tynkkynen 9A.
Lauttakylän lukion neljä ehdokasta ovat Eerika Lahti 1A, Anni Mauriala, Robert Silenko 1B ja Leevi Viljanen 3C.
Ammatillisten oppilaitosten ehdokkaat ovat Thomas Dougherty, Sasky, Kokemäki, Onni Harjunmaa Onni, Sataedu, Kokemäki ja Jenna Kaija Sataedu, Kokemäki.
Vaalit toimitetaan Pellonpuiston koululla perjantaina 2. marraskuuta ja lukiolla maanantaina 5. marraskuuta. Muilla huittislaisilla nuorilla on mahdollisuus äänestää Vampulan nuorisotalolla maanantaina 5. marraskuuta ja Nuorisoklubilla keskiviikkona 7. marraskuuta.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.