HPK vei toisenkin puolivälieräpelin

18.03.2017 - 19:38 Marja-Liisa Hakanen
Vaikka HPK oli tänään vahvempi, sai myös LP Vampula Huittinen kokea pelissään onnistumisen hetkiä. Kuva: Antti Kaskinen

LP Vampula Huittinen pelasi tänään lauantaina kotiottelunsa HPK:ta vastaan poikkeuksellisesti Sastamalassa Vexve-areenalla. Kotijoukkue pyrki haastamaan runkosarjan voittajaa, mutta ei kuitenkaan onnistunut siinä.
Hämeenlinnalaiset osoittivat vahvuutensa varsinkin erien lopuissa ja veivät naisten lentopalloliigan puolivälieräottelusarjan toisen osaottelun erin 0-3, erät olivat 21-25, 21-25 ja 20-25.
Vaikka LP Vampula joutui taipumaan, joukkue pelasi hyvän ottelun.
¬-Yritimme loppuun asti, mutta emme pystyneet esittämään parastamme. Yleisön kannustus on ollut huikeata. He jaksavat kannustaa niin hyvinä kuin heikompinakin hetkinä. Se antaa itseluottamusta ja halua tehdä vähintäänkin parhaansa. Iso kiitos heille siitä, totesi kotijoukkueesta parhaana palkittu Julia Porsanger.

HPK:n parhaana palkittu Eveliina Rautiainen luonnehti ottelua hyväksi, vaikkakin paikoin ailahtelevaksi.
-Tämä oli tärkeä voitto ja saimme varsin hyvin pelanneesta Vampulasta jälleen kovan vastuksen Sata lasissa näitä joudutaan pelaamaan, että voitto saadaan, hän sanoi.
HPK:n riveissä pelasi tänään myös Sastamalasta kotoisin oleva Karoliina Friberg, joka totesi, että oli hienoa pelata lähtöseuran paikkakunnalla kun yleisössä oli paljon tuttuja.
-En ole ennen saanut tilaisuutta pelata Vexve-areenalla. Oma pelini onnistui pisteidenkin perus-teella hyvin. LP Vampula on myös hyvä joukkue ja heillä on kova halu voittaa niin kuin meilläkin. Etenkin erien lopussa olemme olleet vahvempia.

Tyytyväinen voittoon oli myös HPK:n valmentaja Luca Chiappiani, mutta totesi, että parannettavaa on vielä monella osa-alueella.
-Maanantaina jatketaan Hämeenlinnassa ja yritetään saada ottelusarja poikki, sillä otteluohjelma on tiukka.

LP Vampula Huittisen valmentaja Arttu Keränen piti tämänpäiväistä peliä parempana kuin ottelu-sarjan ensimmäistä koitosta Hämeenlinnassa. Hän sanoi, että joukkue onnistui omissa syötöissä melko lailla suunnitellista.
-Erien lopussa oma vastaanotto ja myös hyökkäys taipui sen verran, että menetimme erät ja koko ottelun.
Keränen kuitenkin korostaa, ettei ole kokonaisuudessaan joukkueensa esitykseen tyytymätön.
-Yritetään vielä piirun verran parantaa maanantain otteluun. Tarvitsemme huippupelin, kaikkien pelaajien on onnistuttava, että voimme puolivälieräottelun jälkeen riemuita voitosta, Keränen sanoo.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.