LP-Vampulalle upea voitto liigaykkösestä

14.11.2015 - 20:29 Toimitus
LP-Vampula Huittinen tuuletti voittoaan salolaisesta liigan kärkijoukkue LP-Viestistä ansaitusti. Kuva: Mauno Kotamäki.

LP-Vampula jysäytti melkoisen pommin voittamalla tänään LP-Viestin kotonaan erin 3-1.
LP-Vampula aloitti ottelun varsin erilaisella ilmeellä kuin mitä tällä kaudella on aiemmin nähty. Ensimmäisessä erässä ei kotijoukkueen iloinen rymistely vielä tuottanut erävoittoa, vaan se lopulta kääntyi vieraille pistein 20-25. LP-Vampula painosti syötöillä ja onnistui niissä hyvällä prosentilla. Erä oli jo menossa Viestille, mutta Laura Iltasen syöttövuorolla kotijoukkue kuroi etumatkan kiinni ja meni erävoittoon asti pistein 25-23. Seuraavissa kahdessa erässä kotijoukkue pelasi lähes hurmiossa ja vei ne molemmat nimiinsä pistein 25-18 ja 25-20.
LP-Vampulalle voitto oli liigassa kauden ensimmäinen ja liigakärki Salolle kauden ensimmäinen tappio.

LP Viestin parhaana palkittu liberon Roosa Koskelon mielestä Vampula todella halusi voittaa ja ansaitsi voittonsa. Ottelun jälkeen kotijoukkue juhli voittoa lähes enemmän kuin he Suomen Mestaruutta. Tämän lisäksi tappiolle ei ole muuta syytä kuin se, että Vampula pelasi hyvin ja Viesti huonosti.
LP Vampulan illan paras pelaaja yleispelaaja Essi Helminen myönsi, että joukkue lähti pelaamaan iloisella ilmeellä ja ilman paineita.
-Pyrimme kaivamaan omat vahvuudet esiin ja pelaamaan niitä hyväksi käyttäen. Todella hyvä fiilis ja hieno voitto, sanoi Helminen tyytyväisenä.

- Nyt vastassa oli sellainen Vampula, jonka tiesin olevan olemassa. Meillä ei valmistautuminen ollut riittävän hyvällä tasolla ja pelasimme huonosti. Syöttöpeli ontui, vaikka se on ollut yleensä meidän parhaita vahvuuksia. Vampula onnistui nostamaan pahatkin syötöt ja hyökkäsi rohkeasti. Vampula todellakin ansaitsi voittonsa tänään, sanoi LP-Viestin valmentaja Kari Raatikainen:
LP-Vampulan joukkuetta valmensi tässä ottelussa ensimäisen kerran fysiikkavalmentaja Juha Lantto.
-Joukkue pääsi takaisin raiteilleen ja pelasi omilla vahvuuksillaan. Todella hieno voitto ja osoitti joukkueen potentiaalin. Joukkue on ollut lukossa ja nyt se lukko saatiin murretuksi ja tulos oli erinomainen. Seuraavalla kerralla Viestin voittaminen on varmasti haasteellisempaa, arvioi Lantto.

LP-Vampulalla on seuraava ottelu jo huomenna tamperelaista Mestoa vastaan. 

KOMMENTIT
14. marraskuu 2015 - 20:38Arto Hakanen
Aivan huikeeta, varmaan hienoin urheilujutska Huittissa kautta aikain. Tunnelma katossa koko pelin ajan, joskin katsomoon olisi vielä sopinut enemmänkin faneja. Ens kerralla sitte tupa täyteen.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.