Maailmanmestarit jakoivat nimikirjoituksia ja pääsivät yhteiskuviin

13.09.2019 - 05:25 Pihla Kankaanpää
Salibandyn maailmanmestarit Miko Kailiala (vas.), Lauri Stenfors ja Mikko Leikkanen esittelivät komeaa mestaruuspokaalia.

Huittislaissyntyinen salibandyn liigapelaaja ja hallitsevan maailmanmestaruusjoukkueen puolustaja Lauri Stenfors saapui SunSäbä-tapahtumaan paikallisen SBS Rupun kutsusta. Viimeistä kesälomapäiväänsä ennen kauden aloitusta hän vietti kotiseudullaan hyvillä mielin, tuntien olonsa jopa etuoikeutetuksi.

–Tuntuu hyvältä palata tärkeän asian puolesta. Tapahtuma on hienosti tehty, ja eri lajit ovat edustettuina.

Stenfors osasi odottaa kutsua, sillä valmentajat SBS Rupussa ovat edelleen tuttuja. Seuran junioreita Turussa asuva TPS:n pelaaja ei ollut nähnyt, joten oli tärkeää päästä kirjoittelemaan heille nimikirjoituksia. Stenforsin mukaan samalla mainostettiin jo tulevia salibandyn MM 2020 -kotikisoja.

Paikalle saapuneiden kolmen maailmanmestarin eli Stenforsin, Miko Kailialan ja Mikko Leikkasen kanssa oli mahdollisuus päästä ottamaan yhteiskuvia. MM-pokaalikin vilkkui taustalla.

SBS Rupun merkitystä omalle uralleen Stenfors kuvaili moneen otteeseen hyvin isoksi.

–Olen pelannut viisivuotiaasta lähtien, ensin junnuissa ja myöhemmin myös miesten mukana. Silloin sai paljon kokeneiden pelaajien apua. Hyvä seura!

 

 

Lue juttu loppuun Lauttakylä-lehden numerosta 37.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.