Rattijuoppo epäiltynä kuolonkolariin Merikarvialla

14.12.2010 - 07:39 Minna Karru

Autoilija menehtyi liikenneonnettomuudessa valtatie 8:lta Merikarvian keskustaan johtavalla tiellä sunnuntai-iltana.
Tähän astisissa poliisin tutkimuksissa on käynyt ilmi, että merikarvialainen noin 40-vuotias nainen ajoi henkilöautolla Merikarviantietä Tuorilan suunnasta kohti keskustaa. Samanaikaisesti lähestyi vastakkaisesta suunnasta merikarvialaisen keski-ikäisen miehen kuljettama auto. Merikarviantien kohdilla mies menetti autonsa hallinnan, jolloin auto ajautui vastaantulevien ajokaistalle ja törmäsi vastaantulleeseen autoon. Törmäyksen voimasta naisen kuljettama auto suistui kulkusuuntaansa nähden oikealle ja törmäsi asuintalon pihassa olevaan betoniseen kaivonrenkaaseen, betonipylvääseen ja koivuihin. Naiskuljettaja menehtyi heti.
Törmäyksen aiheuttajaksi epäilty mies sai päähänsä avohaavan ja hänet toimitettiin Satakunnan keskussairaalaan. Tapahtumapaikalla kuljettaja puhalsi alkometriin 1,38 promillen lukemat.
Mieskuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuolemantuottamuksesta.
Tapahtumahetkellä oli pakkaskeli ja tie kuiva.
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.