Sastamalan Opiston Keikyän ja Kiikan piirit esittäytyvät kuvin netissä

12.03.2019 - 08:54 Sari Mäkelä
Kiimajärven käsityöpiirissä valmistuu pukuja. Kuvassa Aija-Riitta Lehtimäki (vas.) ja Auli Kimppa.

Sastamalan Opiston Keikyä, Kiikka -osaston kevätnäyttely pidetään tänä vuonna valokuvien muodossa opiston nettisivulla. Kuvia on useilta kursseilta ja uusia kuvia vielä lisätään näyttelyyn.
–Kokeilemme näyttelyä nyt tällaisella tavalla. Kuvina saadaan esille erilaista tarjontaa opiston toiminnasta kuin perinteisessä kevätnäyttelyssä. Kuvista näkee sen monipuolisuuden, jota opisto tarjoaa, sanoo Keikyä, Kiikka -osaston johtaja Mervi Haapanen.

Nettinäyttelyssä on jo kuvia kuntoliikunnasta ja -nyrkkeilystä, Kamarikuoro Trillistä, Keikyän, Kiimajärven, Vähähaaran ja Kiikan kudonta- ja käsityöpiireistä, lasten ja nuorten baletista, lasten käsityökoulusta, pilatestunneista, posliininmaalauksesta, puu- ja metallitöistä, entisöinnistä, englannin ja saksan kielen tunneista, teatteritaiteesta, verhoilusta, viulunrakennuksesta, Yin-joogasta, kansanmusiikkitapahtumasta, aromaterapiasta ja joulukorteista.

–Kuvat ovat pääasiassa kurssien opettajien ottamia, mutta joukossa on myös kurssilaisten otoksia. Minulle voi kevään ajan lähettää näyttelyyn lisää kuvia, kertoo Haapanen.
Hän uskoo, että kursseilla otetut kuvat samalla myös markkinoivat eri harrastusmahdollisuuksia.

 

Kuvia näyttelystä löytyy täältä.

 

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.