Luja havittelee tekonurmikenttää Huittisiin

12.02.2016 - 10:07 Satu Ojala
Campuksen maalivahti torjumassa Lujan kulmaa. Lujalaisista pallosta taistelemassa Anne Riekki (vas.), Jasmin Rantanen ja Josefiina Järä. Kuva on viime keväältä ja sen on ottanut Jukka Mäenpää.

Lauttakylän Lujan jalkapallojaosto aikoo rakentaa tekonurmikentän Huittisiin liikuntakeskuksen ja Pellonpuiston koulun takana olevalle hiekkakentälle.

Tekonurmikentän kustannusarvio on noin 250 000 euroa, johon jaosto hakee rahoitusta Joutsenten reitiltä. Kaupungilta Luja vuokraa hiekkakentän 15 vuoden sopimuksella. Vuokrasopimus käsitellään teknisessä lautakunnassa tiistaina 15. helmikuuta ja Joutsenten reitti päättää rahoituksesta heti seuraavana päivänä.
–Syynä kentän rakentamishankkeeseen on huono kenttätilanne Huittisissa. Meillä on 20 joukkuetta ja viime kesänä joukkueilla oli 368 kotiottelua. Tulevana kesänä näitä pelejä on vielä enemmän. Ne kuormittavat urheilukenttää ja sen vieressä olevaa kenttää niin paljon, että kentät kärsivät. Lisäksi kentillä on muitakin käyttäjiä ja harjoituksiin tarvitaan myös kenttiä. Juniorijoukkueemme harjoittelevat myös ala-asteen kentällä, sanoo jalkapallojaoston puheenjohtaja Mikko Ojapelto.
Lauttakylän Lujalla on 377 lisenssipelaajaa.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.