Valtaosa tilaajista saa Lauttakylä-lehden lakon aikanakin

11.11.2019 - 15:03 Marja-Liisa Hakanen
Lauttakylä-lehden digitaalinen näköislehti on postilakon takia tällä viikolla kaikkien luettavana maksutta.

Maanantaina alkanut Posti ja logistiikka-alan unionin eli PAU:n lakko vaikuttaa myös sanomalehtien jakeluun. Lakosta huolimatta suurin osa Lauttakylä-lehden tilaajista saa lehtensä tavalliseen tapaan varhaisjakelussa.
Lehtiväen omin voimin pyritään jakamaan suurin osa Kiikan, Keikyän ja Vampulan alueen tilatuista paperilehdistä, jotka normaalisti kuuluvat Postin perusjakelun piirin.
Tällä viikolla on myös Lauttakylä-lehden digitaalinen näköislehti avoinna ja kaikkien luettavissa maksutta osoitteessa digi.lauttakyla.fi.

Mikäli tilaaja ei saa paperilehteään keskiviikkona, sen voi hakea lehden konttorista (Karpintie 16–18) ja poiketa samalla glögille. Konttori on auki arkisin kello 9-15, mutta tänään keskiviikkona ovet ovat poikkeuksellisesti auki vain kello 14 asti.

Jakamatta jääneitä paperilehtiä ei automaattisesti jaeta tilaajille lakon jälkeen. Kannattaa ottaa yhteyttä lehden asiakaspalveluun, jos haluaa saamatta jääneet lehtensä, niin ne voidaan postittaa halukkaille jälkikäteen.
Tilaajien kannattaa ottaa käyttöön Lauttakylän digilehden tunnukset, jotka sisältyvät kaikkiin tilauksiin. Keskiviikkona ilmestyvän Lauttakylän digilehti on luettavissa jo tiistai-iltana.
Ohjeet tunnuksien rekisteröintiin löytyvät osoitteesta lauttakyla.fi/tunnukset. Samat tunnukset toimivat myös lehden asiointipalvelussa. Jos asiakasnumeroa ei löydy, sitä voi kysyä lehden asia-kaspalvelusta 044 765 5521.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.