Kaksi rattijuoppoa kiinni Huittisten keskustassa

11.08.2019 - 14:43
Kummallakaan poliisin lauantaina pysäyttämättä rattijuopolla ei ollut ajo-oikeutta.

Poliisi pysäytti lauantaina iltapäivällä puoli neljän aikaan Lauttakylänkadulla vastaan tulleen henkilöauton kuljettajan tarkastusta varten. Kävi ilmi, että vuonna 1980 syntynyt mies oli humalassa. Hän puhalsi alkometriin lukeman 0.96 mg/l, tarkkuusalkometrikoe antoi tuloksen 0.92 mg/l.
Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja auto, jolla hän oli liikkeellä, oli katsastamaton. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä ajoneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Toisen rattijuopon  poliisi pysäytti samana päivänä noin kello 17.20 Särmänkadulla. Poliisi puhallutti vuonna 1987 syntyneen naisen, joka puhalsi alkometriin tuloksen 2.35 promillea. Tälläkään kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Myös hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen sekä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.