Asumistutkimus valmistunut – Huittisissa kaikki sopivan kokoisessa paketissa

11.01.2019 - 10:47 Minna Karru
Samkin opiskelijan Lilja Tikan tutkimuksesta selviää, että vastaajat toivovat tulevaisuuden Huittisen sykkivän elämää sekä olevan turvallinen ja ekologinen.

Kotiseuturakkaus, maaseutumaisuus ja luonnon läsnäolo sekä kaikki pienessä paketissa

Ne ovat Huittisten kaupungille asumisen taustatutkimuksen tehneen Lilja Tikan nostoja Huittisten brändissä hyödynnettäviksi asioiksi.

Satakunnan ammattikorkeakoulussa opiskelevan Tikan tutkimus on osa Huittisten kaupungin brändikäsikirjan tekemistä. Käsikirjan on tarkoitus valmistua kevään aikana.
Brändikäsikirjan tekemisessä käytetään apuna myös seutukaupunkiverkoston kyselyä, johon on mahdolllista vastata tammikuun ajan. Lue kyselystä lisää täällä ja käy vastaamassa kyselyyn täällä.

Tutkimuksessa haettiin myös vastauksia muun muassa siihen mitä Huittisilta toivotaan.

Kaivataan muun muassa tapahtumia, erityisesti musiikkia ja teatteria, vaihtele-issa ympäristöissä, torin ja muun keskusta-alueen elävöittämistä, ajanviettopaikkoja nuorille ja lisää harrastusmahdollisuuksia.

Haluttaisiin myös lisää teollisuutta ja muita toimialoja parantamaan työllisyyttä ja yritysmyönteisyyttä. Edelleen toivotaan lisää kaupallisia ja kunnallisia palveluita sekä koulutustarjontaa.

 

 

 

Lisää tutkimuksesta 16.1.-Lauttakylä-lehdessä
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

 

Päivitetty klo 10.50 lisäämällä tieto seutukaupunkiverkoston kyselystä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.