Satakuntaa markkinoidaan Varsinais-Suomessa marraskuussa

11.10.2010 - 21:32 Sirpa Mähkä

Satakuntaa markkinoidaan Varsinais-Suomessa marraskuussa. Marraskuun alussa satakuntalaisia matkailualan toimijoita ja yrittäjiä lähtee yhdessä markkinoimaan Satakuntaa ja palveluitaan Turun seudulle.

Kutsuvierastilaisuudet järjestetään kuudella paikkakunnalla: Laitilassa, Raisiossa, Turussa, Salossa, Forssassa ja Loimaalla. Vieraiksi kutsutaan yhdistysten, yritysten, luokkaretkijärjestäjien, matkanjärjestäjien ja tiedotusvälineiden edustajia.

Satakunnan Unicef-maakuntakumppanuus on esillä, kun Satakuntaliitto osallistuu marraskuun 6. ja 7. päivä  Porin Karhuhallissa järjestettäville Ruoka ja koti -messuille. 

Satakunnan osastolla ELMA-messuilla Helsingin Messukeskuksessa marraskuun lopulla on mukana nyt kahdeksan tahoa; mm. Peipohjan Asemakylän Leena Salminen esittelee Peipohjan asemanseutua, joka on mukana Museoviraston rakennetuissa kulttuuriympäristöissä.

Satakunnalla on yhteisosasto myös matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa tammikuussa. 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.