Luja HT voitti ensimmäisen finaaliottelun murskalukemin

10.03.2016 - 07:57 Bobby
Veli-Pekka Reiman ohjaa Luja HT:n avausmaalin Ari-Pekka Mäkisen syötöstä. (Kuva: Ari Ståhlman)

Luja HT ja EjL kohtasivat 2. divisioonan länsirannikon ensimmäisessä finaalissa Eurajoella. Ottelun alussa Lujan jalat olivat vielä bussissa ja kotijoukkue EjL hallitsi peliä. Ensimmäisen maalin teki EjL ja sitten Lujakin heräsi pelaamaan. Luja tuli ensin viiden minuutin kohdalla tasoihin ja kuuden minuutin kohdalla meni johtoon. Erän puolen välin jälkeen Luja teki vielä kaksi nopeaa maalia ja meni erätauolle johdossa.

Toinen erä oli Lujan hallintaa ja se lisäsi johtoaan jo neljään maaliin. Kalle Mahlamäki teki illan toisensa ja Lujan viidennen osuman. Erän loppupuolella kotijoukkue EjL heräsi vielä taistelemaan ja tuli kahden maalin päähän. Ensin ylivoimalla ja sen jälkeen Lujan puolustuksen löysän pelaamisen takia. Lujan Miika Raittinen vei Lujan takaisin kolmen maalin johtoon ennen erän loppua.

Kolmannen erän alussa Luja lisäsi johtoaan entisestään.Raittinen teki illan toisensa ja Teemu Setälä katkaisi lopullisesti kotijoukkueen selkärangan muuttaessaan lukemiksi 3-8. Tämä myös riitti EjL:n maalivahdille. EjL sai lohtua yhden maalin verran, mutta sen kuittasi Raittinen kypärätempullaan hetkeä myöhemmin. Viisi minuuttia ennen erän loppua, myös Mahlamäki sai kypärätempun täyteen.  Ottelun lopussa nähtiin vielä kotijoukkueelta ikävä ylilyönti. EjL:n Ville Haltsonen lensi suihkuun poikittaisesta mailasta.

Luja vei ottelun lukemin 4-10 (1-4, 2-2, 1-4). Lauantaina Huittisissa toisessa osaottelussa EjL on pakkovoiton edessä ja Lujalle riittää tasapeli lohkon voittoon. Ottelusta on varmasti tulossa erittäin kiihkeä, varsinkin kun tunteet kuumenivat jo ensimmäisessä kohtaamisessa. Ottelu pelataan Huittisten jäähallissa alkaen klo 17.

KOMMENTIT
10. maaliskuu 2016 - 10:33Heikki Ala-Haavisto
Onnex sentään joku pääsee jatkoon ja tsemmuä luja,nyt rupeen seuraan ku ässät meni!!!!v

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.