LP-Vampula riemukkaaseen kolmen pisteen voittoon LP Kangasalasta

09.12.2017 - 18:54 Toimitus
Ensimmäisen erän jälkeen tiukatkin tilanteet kääntyivät jktijoukkueen eduksi. (Kuva: Antti Kaskinen)

Kotiyleisön suureksi riemuksi LP Vampula Huittinen otti liigaottelussa LP Kangasalasta  3-1-voiton erin 14-25, 25-20, 25-11, 25-18.

Ensimmäisen erän hermoilun jälkeen kotijoukkue sai pelinsä kulkemaan ja otti toisesta erästä tiukan taistelun jälkeen voiton. Kolmas erä oli aivan yhtä maalia, jonka osoittavat eräpisteet 25-11.
Neljännessä Tilda Oikarin syöttövuorolla Vampula otti vieraiden etumatkan kiinni ja meni menojaan erän loppuun asti.
Ottelun parhaina palkittiin kotijoukkueen Hilkka Hujanen ja vieraista passari Mita Uiato.

¬-Hyvät on ajatukset ja voittoa lähdettiin hakemaan ja siitä ollaan iloisia. Ensimmäisen jälkeen päätettiin että pelataan omaa peliä ja onnistumisen kautta itsevarmuus kasvoi. Yritettiin sata lasissa ja fiilis oli hyvä. Kaikessa on vielä kehittymisen varaa itselläni. Me ollaan hyvä joukkue kun kaikki saamme parhaan itsemme pelissä esille. Yleisön ja meidän välillä on hyvä yhteys, totesi Hilkka Hujanen.
-”Voitosta tykkään ja se oli tähän päivään lähtiessä selkeä tavoitteemme. Kun valmistuimme otteluun keskityimme enimmäkseen omaan peliimme, koska vastustajan muutoksista ei voinut oikein varmuudella . Tilda ja Hilkka oli yleispelaajina erittäin hyviä, totesi kotijoukkueen valmentaja Arttu Keränen.totesi:

LP Kangasalan valmentaja Kai Stenius hiukan kummeksui joukkueensa peliä.
-Ihmetyttää hiukan että oltiin näin sekaisin. Tosin onhan iso muutos tullut kun kahden viikon aikana on kaksi kertaa valmentaja vaihtunut. Valmennuksellakin oli varmaan oma osansa tässä tappiossa. Toisessa erässä Vampula paransi peliään ja meidän päät painuivat.

 

 

 

Uutinen päivitetty kokonaisuudessaan klo 19.41.

KOMMENTIT
10. joulukuu 2017 - 11:22Nimimerkki: Yx katsoja vaan
Olipas hieno ottelu. Jotkut iloiset pelaajat saavat koko joukkoeen syttymään ja pelaamaan paremmin. Tuntematta pelaajia sen paremmin, huomasin että kun Metsäkoivu ja pari muuta samanpituista oli verkolla niin pisteitä ropisi mukavasti ja peli oli monipuolista. Aloitusten vastaanotto oli aivan huikeaa ja siihen päälle vielä hyvät syötöt niin nähtiin parasta peliä tänä vuonna.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.