Sahkonkadun päällystys alkaa ensi viikolla

09.09.2017 - 16:00 Mikko Perttunen
Sahkonkadun Kauppiaskadulta Loimijoentielle kulkeva osuus saa viimein pintaansa pikeä.

Toistaiseksi vielä rakentamattomien liiketonttien vierestä Loimijoentielle kulkeva Sahkontien jatke saa asfalttipinnan ensi viikosta lähtien. Reunakiviasennukset alkavat maanantaina 11.9. ja asfaltointipohjien muotoilu tapahtuu saman viikon keskiviikon ja torstain aikana. Perjantaina 15.9. on tavoitteena aloittaa asfaltoinnit, jotka suoritetaan loppuun viikolla 38.

– Päällystyksissä ja ajoratamaalauksissa varaudutaan sääoloihin, joten viimeistään syyskuun lopussa katu ja kevyen liikenteen väylä on käytettävissä, maanrakennusinsinööri Sauli Riekkinen Huittisten kaupungilta kertoo.

Lisätyönä päällystetään Loimijoentien ja Kauppiaskadun risteysalueet. Sahkonkadun alueen valaistus on myös jo rakennettu. Päällystystyön aikana Sahkonkatua ei tarvitse katkaista liikenteeltä kokonaan, vaan paikalla käytetään liikenteenohjaajia.

KOMMENTIT
11. syyskuu 2017 - 22:17Soile
Ettei olisi samalla vaivalla voinut paitsi luoda niin päällystää kevyen liikenteen väylän Tokmannille? Tekisi asioinnista siellä suunnassa paljolti mukavampaa.
12. syyskuu 2017 - 19:32Outi
Ja MIKSI ihmeessä ei tehty tokmanni, jysk ym kauppoihin vievälle tielle jalankulku/ pyörätietä. On kyl vaarallista kulkea siinä kun on esim. kaksi autoa samaan aikaan vastakkaisilta suunnilta

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.