Pori Folkissa reilut 800 esiintyjää

17.08.2010 - 07:38 Minna Karru

Kansainvälinen kulttuurifestivaali Pori Folk käynnistyy virallisilla avajaisilla ylihuomenna torstaina 19.8 ja päättyy sunnuntaina.

Kotimaisten ja kansainvälisten esiintyjien voimalla sykkivän festivaalin ohjelmistossa on monipuolinen kattaus kansanmusiikkia, -tanssia, perinnettä ja kädentaitoja. Esiintyjiä on yli 800.
Pori Folkin pääesiintyjä on poprock-yhtye Kaseva. Kansainvälistä väriä Pori Folkiin tuovat esiintyjäryhmät Japanista, Latviasta, Virosta ja Venäjältä.

Teemana on Kalevala. Sen ensipainoksen julkaisemisen 175-vuotisjuhlavuotta festivaali juhlistaa näyttelyllä. Interaktiivinen Kalevala 175 vuotta -näyttely on Porin kaupunginkirjaston musiikkiosastolla.
Tämän vuoden teemahenkilö on porilainen pelimanni Gösta Ratsula. Hänen kansankulttuurielämäntyöhönsä liittyen järjestetään valokuvanäyttely, seminaari sekä Mestarien Perintö -teemakonsertti
 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.