"Puistopönötys" ja frisbeegolf-radan turvallisuus puhuttivat

07.03.2016 - 18:53 Minna Karru
Teknisen johtajan Ulla Ojalan (oik.) seurassa suunnitelmia tutkivat muun muassa Reino Lehto (vas.), Ritva Suominen, Marko Heinonen ja Juha-Pekka Aro.

Kirkkopuiston alueen puistosuunnitelma ja Koski- ja Kartanonpuiston frisbeegolf-radan suunnitelma kirvoittivat kielenkantoja Huittisten kaupungintalolla maanantaina illalla.

Frisbeegolf-suunnitelman yhteydessä kyseltiin esimerkiksi, miten turvallisia ovat väylät, joissa frisbeetä heitetään yli kevyenliikenteen väylän. Paikalla olleet frisbeegolfaajat totesivat että, väylänylityskohdissa on hyvä näkyvyys, ja silloin heittäjä pystyy heittämään vastuullisesti ja turvallisesti. Kirkkopuiston alueen suunnitelmasta yleisö halusi vähennettäväksi turhaa "pönötystä", silloin puisto olisi paikka, jossa voisi oleskella, eikä vain kulkea läpi.

Molemmat suunnitelmat ovat olleet jo myös virallisesti nähtävillä. Päivitetyt suunnitelmat tulevat teknisen lautakunnan käsittelyyn ensi viikolla.

 

Lisää keskustelutilaisuudesta keskiviikon Lauttakylä-lehdessä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.