Huittisissa rahaa ja koruja varastaneiden henkilöllisyys poliisin tiedossa

06.03.2019 - 15:48 Toimitus

Huittisissa viime viikolla ikäihmisiltä koruja ja rahaa varastaneiden naisten henkilöllisyys on saatu selville. Naiset ovat olleet samalla asialla myös Karjaalla Raaseporissa ja Somerolla.

Asian tutkinta onkin keskitetty Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen Raaseporin poliisiaseman vaativan rikostutkinnan ryhmälle. Esitutkinta tehdään yhteistyössä muiden poliisilaitosten, muun muassa Lounais-Suomen poliisilaitoksen kanssa.

Tutkinnanjohtajana toimiva rikoskomisario Mats Sjöholm kertoo Länsi-Uudenmaan poliisin tiedotteessa, että esitutkinta on edennyt mallikkaasti.
– Alkuvaiheessa poliisilla ei ollut tietoa epäiltyjen henkilöllisyyksistä. Omien tutkimustemme ja toimenpiteidemme tuloksena olemme varsin nopeasti onnistuneet selvittämään muun muassa henkilöllisyydet, Sjöholm sanoo.

Esitutkinta jatkuu kuulusteluilla ja todistusaineiston keräämisellä. Koska kyseessä on laajahko rikoskokonaisuus, esitutkinta valmistunee poliisin mukaan kesän kynnyksellä.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.