Kaikkien aikojen pisin liiganainen LP-Vampula Huittisen paidassa

05.10.2018 - 15:57 Minna Karru
Uudistunut LP-Vampula Huittinen esittäytyi suurelle yleisölle Hullussa Yössä viime viikon perjantaina.

LP-Vampula Huittinen aloittaa lentopallon naisten mestaruusliigan lähes kokonaan uudistunein kasvoin huomenna lauantaina.

Serbian Belgradista kotoisin oleva päävalmentaja Darko Dobreskovin vetämässä joukkueessa on muun muassa 198-senttinen keskikenttäpelaaja Claire Felix. Hän on kaikkien aikojen pisin naispelaaja mestaruusliigassa.

Mestaruusliigan avaustilaisuudessa Helsingissä juontaja Tomi Flink nosti esille myös seuran uuden yleispelaajan Kia Brightin, jota luonnehti samalla kimmoisa. Avaustilaisuudessa LP-Vampulaa edustanut pelaaja, uusi passari Iida Paananen korosti myös Brightin kovakätisyyttä.

Joukkueen uusia liigakasvoja ovat myös keskitorjuja Elisa Peit, hakkuri Mira Hämäläinen, keskitorjuja Jenni Jantunen, passari Tuuli Metsäkoivu, libero Emilia Sipilä, yleispelaaja Iina Andrikopoulou ja yleispelaaja Oona Pennanen.

Viime kaudelta tuttuja nimiä ovat yleispelaaja Nayara Ferreira ja libero Petra Sahlberg. Passari Susanna Sutki aloittaa uuden LP-Vampula -kauden joukkueen-johtajana.

Ensimmäisessä pelissä verkon toiselle puolelle Kuninkaisten salissa asettautuu WoVo Rovaniemeltä.  Iltapäiväviideltä alkavaa peliä voi seurata suorana myös Ruutuplussasta.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.