Toimintakeskuksen saleille uudet paikat ja nimiksi kyliä

03.10.2018 - 05:19 Minna Karru
Ensimmäisenä päivänä uudistetuissa tiloissa käsitöitä tekivät Juha-Pekka Ranta (vas.), Reijo Pispanen, Paula Kivi, Hanna Peltonen, Piia Puonti ja Pirjo Lehtinen.

–Haluttiin ravistaa ajatusmaailmaa, ja korostaa sitä, että paluu vanhaan tilaan ei ole paluuta menneeseen, sanoo Huittisten toimintakeskuksen vs. erityispalvelupäällikkö Katariina Ristimäki toimintakeskuksen uudistetuissa tiloissa Huittisten Pajatien varrella.

Toimintakeskuksen ulkoseinät ovat pysyneet paikoillaan, mutta sisällä toimintojen tilat ovat vaihtaneet paikkaa. Entisestä työsalista on tullut toiminnallisen ryhmän tila ja toiminnallisen ryhmän salista kädentaitoryhmän tila. Työsalin paikka on nyt lähellä lastauslaiturin puoleista rakennuksen osaa.

–Työsalin uusi paikka on ”ravistelun” lisäksi myös käytännöllinen seikka. Nyt alihankintatöitä voidaan tehdä lähellä lastausovea, Ristimäki kertoo.

 

 

Lue juttu loppuun tämän viikon Lauttakylä-lehdestä
tai digilehdestä.
Lauttakylä-lehden voi tilata täältä.
Oletko jo ladannut Lauttakylä-lehden Raitti-mobiilisovelluksen?

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.