Darko Dobreskov jatkaa LP-Vampula Huittisen päävalmentajana

03.04.2019 - 12:22 Marja-Liisa Hakanen
Darko Dobreskovin (toinen vas.) pesti jatkuu, sillä hänen valmennuksessaan LP-Vampula pelasi historiansa parhaan kauden. Kuvassa myös LP-Vampulan Iina Andrikopoulou (vas.), Kuusamo Pölkyn valmentaja Zvonko Nikolic ja Trine Kjelstrup. Kuva Antti Kaskinen.

LP-Vampula Huittinen valmistautuu jo naisten mestaruusliigan tulevaan kauteen. Päävalmentajana jatkaa Darko Dobreskov, jonka kanssa on solmittu 1+1 -jatkosopimus.
–Hyvän kauden jälkeen potentiaalisia ehdokkaita olisi ollut useitakin, mutta sekä seura, joukkueen kapteenisto ja suurin osa pelaajista oli tyytyväisiä viime kauteen, joten päätös Dobreskovin jatkosta oli helppo, liigajoukkueen manageri Timo Talvitie kertoo.

Viime kausi oli ensimmäinen, jolloin LP-Vampulalla oli ulkomainen ammattivalmentaja. Dobreskon valmennuksessa LP-Vampula Huittinen pelasi historiansa parhaan kauden, joka päättyi puolivälieriin viimeisessä mahdollisessa erässä Pölkky Kuusamolle.
–Kuusamon pelaajien kaulaan ripustettiin kauden päätteeksi pronssimitalit, joten huonolle joukkueelle emme joutuneet pelipaikkaa luovuttamaan, Talvitie korostaa.

Dobreskov kiittelee, että LP-Vampulassa on moni asia hyvin.
–Mitalipelit ovat tulevalla kaudella yhteinen tavoitteemme. Teemme kaikkemme, että huittislaisjoukkue menestyy entistä paremmin, Dobreskov lupaa.
Seura uskoo vahvasti siihen, että Dobresko on paras mahdollinen valmentaja mitalikamppailuihin pääsyä tavoitellessa.
–Yksi hänen valintansa kriteeri viime kaudella oli muutoshakuisuus edellisiin kausiin verrattuna, sillä muutos on aina mahdollisuus. Kulttuuriyhteentörmäyksiltäkään ei ole vältytty, mutta nyt kun on yksi kausi opittu puolin ja toisin, ensi kaudella päästään heti alusta lähtien keskittymään olennaiseen, Talvitie sanoo.

 

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.