Kesko ostaa Volkswagen- ja SEAT-liiketoiminnot Huittisten Laatuautolta

03.01.2019 - 10:41 Sari Mäkelä
K Caara Oy:n toimitusjohtaja Martti Muona (vas.) ja Laatuauton toimitusjohtaja Tommi Setälä ovat solmittuun liiketoimintakauppaan erittäin tyytyväisiä.

Kesko-konserniin kuuluva K Caara Oy on sopinut ostavansa Huittisten Laatuauto Oy:n Volkswagen- ja SEAT-liiketoiminnot Forssassa ja Huittisissa. Kauppaan kuuluvat uusien ja käytettyjen autojen myynti ja autojen huolto- ja jälkimarkkinointipalvelut.
Keskon autokaupan tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaa yhteistyössä Volkswagen-konsernin kanssa. K-Auton vähittäiskauppayhtiö K-Caara on Suomen suurin Volkswagen-konsernin edustamien merkkien jälleenmyyjä ja sen pyrkimyksenä on markkina-aseman vahvistaminen Volkswagenin, Audin ja SEATin jälleenmyynnissä liiketoiminta-aluetta laajentamalla.
Huittisten Laatuauto Oy on palvellut autoilijoita vuodesta 1991 alkaen. Yritys toimii Forssassa ja Huittisissa Volkswagenin ja SEATin jälleenmyyjänä.
–Tämä liiketoimintakauppa tukee molempien osapuolien tavoitteita. Pääsemme yhdessä kehittämään K-Caaran vähittäiskaupan laajentumista pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, ja samalla K-ryhmän palvelut ja edut tulevat entistä paremmin myös meidän alueemme asiakkaiden hyödynnettäviksi, sanoo Huittisten Laatuauton toimitusjohtaja Tommi Setälä.
Kaupan kohteena olevien liiketoimintojen yhteenlaskettu pro forma liikevaihto 2018 kesäkuussa päättyneeltä tilikaudelta oli noin 29 miljoonaa euroa.
Ostettavissa liiketoiminnoissa työskentelevät henkilöt siirtyvät vanhoina työntekijöinä K-Caaran palvelukseen ja liiketoiminnot jäävät vuokralle olemassa oleviin kiinteistöihin.
Kaupan toteutuminen edellyttää vielä Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksyntää. Kaupan ennakoidaan toteutuvan vuoden 2019 ensimmäisen kvartaalin aikana.

Uutista on muokattu lisäämällä kuva.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.