Voitto kotipelistä myös pitkän kaavan kautta

02.03.2019 - 20:57 Sari Mäkelä
LP-Vampulan parhaana palkittu Nayara Ferreira läpäisee jälleen Nurmon torjunnan. Kuva: Mauno Kotamäki

Nurmon Jymy ei antanut helpolla periksi LP-Vampula Huittiselle uudella Tahto Areenalla käydyssä lentopallo-ottelussa tänään. Eilisen pelin tapaan ratkaisu löytyi vasta viiden erän jälkeen.

Kotijoukkue otti 3-2-voiton erin 26-24, 28-26, 19-25, 19-25 ja 15-12.

Kentällä koettiin melkoisia tunteita esimerkiksi ensimmäisessä erässä, jossa LP-Vampula oli tappiolla jopa yli kymmenen pistettä, mutta nousi silti vielä erävoittoon. LP-Vampula vei kaksi ensimmäistä erää, Jymy puolestaan kaksi seuraavaa ja vei ratkaisun viidenteen erään.

-Pelasimme kahtena peräkkäisenä päivänä viisieräiset ottelut, jotka molemmat voitimme. Toivottavasti saimme annettua katsojille hyviä kamppailuja katsottaviksi. Toivon todella, että puolivälieräsarja pelataan kahden peräkkäisen pelin sarjaoissa, sillä älytön matkustaminen ei tuota muuta kuin suuren loukkaantumisriskin pelaajille. Jos joku muu päätös tulee, niin toivottavasti luoja auttaa meidän pelaajiamme isommilta loukkaantumisilta, totesi LP-Vampulan päävalmentaja Darko Dobreskov pelin jälkeen.

LP-Vampulan parhaana palkittiin yleispelaajat Nayara Ferreira ja Nurmon Jymystä yleispelaaja Andie Malloy.

LP-Vampula on mestaruusliigassa nyt viidentenä 35 pisteellä.

 

KOMMENTIT
3. maaliskuu 2019 - 16:57Nimimerkki: Katsoja
Olipa todella hyvä ottelu, mutta aika paljon on sekalaisia viivoja uuden hallin pelikentällä. Ei saa selvää. Onneksi kuulutus kertoo oliko pallo sisällä vai ulkona. Katsomoa vastapäätä olleet mainokset olivat liian lähellä pelialuetta, kolme kertaa ottelun aikana pelaaja syöksyi mainosten sekaan palloa tavoitellen.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.