Hitaalla ruualla lisäarvoa Pohjois-Satakuntaan

20.01.2011 - 08:25 Satu Ojala

Pohjois- ja Itä-Satakunnassa sekä Länsi-Pirkanmaalla selvitetään, onko alueen ruoantuottajilla ja ravintola-, pitopalvelu- ja matkailuyrittäjillä kiinnostusta lähteä edistämään slow food -toimintaa alueella. Samalla selvitetään haluavatko he hyödyntää voimallisemmin seudun lähiruoantuottajien elintarvikkeita.

Esiselvityksen päämääränä on löytää lisäarvoa paikalliseen ruokaketjuun slow food – toiminnalla. Tavoitteena on myös lisätä paikallisen ruoan ja perinteisten keittotaitojen arvostusta ja tietotaidon säilymistä.

Satafood Kehittämisyhdistyksen, Joutsenten Reitin ja Aktiivisen Pohjois-Satakunnan hanke kestää elokuun loppuun.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.