Orivesi vei pisteet Huittisissa

01.10.2017 - 19:28 Sari Mäkelä
Avauserän voittaminen vapautti Oriveden Ponnistuksen otteet.

LP Vampula Huittinen kärsi tappion kotiavauksessa.

Ottelun alku oli LP Vampulalta kelvollista peliä, mutta loppumetreillä erä kuitenkin karkasi OrPolle. Siihen perään meni koko ottelu erin 0-3 (22-25, 14-25, 18-25). Avauserän voittaminen vapautti vieraiden otteet ja taas vastaavasti Vampulan nuori joukkue alkoi puristaa turhaan.

-Syötön kohdistukset ja taso oli ihan tavoitellulla tasolla. Hyökkäysteho ei riittänyt, etenkään kun emme saaneet kunnon paikkoja. Vastustaja oli kaikissa osa-alueissa riittävästi parempi. Elli tuli hyvin peliin ja hänelle on kaikki toimemme tuttua. Kokonaisuudessa tarvitaan lisää itsevarmuutta ja hyviä onnistumisia. Tänään ei erien alkujen jälkeen pystytty pääsemään pelin ytimeen, mutta näitäkin otteluja tarvitaan meidän nuoren joukkueen kehityksen polulla, totesi LP Vampula Huittisen päävalmentaja Arttu Keränen.

-Paljon oli hyviäkin asioita meillä, mutta ei kuitenkaan pystytty vastaamaan heidän kovaan hyökkäyspeliinsä, sanoi Susanna Sutki LP Vampulasta.

OrPon valmentaja Zvonko Nicolic sanoi pelin olleen heille raskas.

-Tiesimme LP Vampulan olevan kova kotijoukkue. Pystyimme kuitenkin saamaan yliotteen ensimmäisen erän voiton myötä.

Orposta parhaana palkittiin todella kovalla kädellä palloa Vampulan kenttäpuoliskoon iskenyt brasiliaisnainen Francyele Lemos. Kotijoukkueeseen vasta tänään liittynyt Ellinoora Hiltunen palkittiin kotijoukkueen parhaana. Toisessa erässä kentälle tullut monivuotinen LP Vampulan luottopelaaja tekikin viidestä ensimmäisestä peräkkäisestä suorituksestaan pisteen.  (Palkitut kuvassa)

Lähitapiolapisteet: 1p Ellinoora Hiltunen, LP-Vampula, 2p Franciele Stedile, OrPo, 3p Francyele Lemos, OrPo.

Ennen ottelun alkua sai täysi katsomo seurata Vampulan Urheilijoita edustavan ratakelaaja Amanda Kotajan palkitsemista toisesta maailmanmestaruudestaan. Suomen lipun ja Maamme-laulun myötä saatiin kotiavaukselle juhlallinen alku.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.