Huittisten vapputorilla asteita 14,4

01.05.2019 - 14:04 Janika Ihanamäki
Timo Mäkinen (vas.) ja Timo Marttila huolehtivat Torivapun virallisista lämpömittareista. Vappusään käänne tapahtui puolilta päivin, kun pilvet purjehtivat auringon eteen.

Torivapun alkaessa kello yhdeltätoista Huittisten torilla virallinen lämpötilamittari näytti 13,4. Auringon säteet nostattivat elohopean kuutentoista asteeseen. Sitten tuli pilviä ja pieni tuuli, jotka laskivat elohopean. Tasan 13 lukema oli 14,4 astetta.

Paikalla perinteistä ohjelmaa oli seuraamassa - tapahtuman järjestäneen Lions Club Lauttakylän edustajien Timo Mäkisen ja Timo Marttilan sanoin - perinteinen määrä yleisöä.
–Vappusään lämpötilaa veikattiin Huittisissa tänään 56. kerran. Perinne on alkanut vappuna 1963. Zetor-ajelu ja poniajelu ovat tänäkin vuonna lasten mieleen, Timot kertoivat.

Lämpötilan oli veikannut oikein yhdeksän henkilöä. Heistä onni suosi arvonnassa Maria Kulmalaa, Kari Kenniä ja Ville Leikkasta.
Kaikkien veikanneiden joukossa onnekkain oli Jukka Suominen.

Torivapun ohjelmassa oli muun muassa kärryajelua, Zetor-ajelua, onnenpyörä, rahanpesua Päivän musiikillisesta annista vastasivat Huittisten Soittokunta, Miia Paasikivi ja Tuomas Salonen.

Nuorisoklubilla vietettiin lasten vappua monenlaisen ohjelman parissaa. Lasten vapun järjesti MLL Huittinen.

 

 

Päivitetty vaihtamalla kuva klo 14.23.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.