Tanssilavan palo

Ripovuoren tanssilavan palosta tulee ensi viikolla kuluneeksi 16 vuotta. Kuvan nyt jo edesmenneestä Kauko Salosesta ja hänen Liisa-vaimostaan otti Raija Visuri 28.2. eli muutama päivä palon jälkeen. Saloset löysivät savuavista raunioista kahvipannunsa, jolla on kaadettu tanssiväelle lukuisia kahvikupillisia. Kun Huittisten Sotainvalidit järjesti tansseja, Liisa Salonen touhusi tanssilavan keittiössä ja Kauko hoiteli talonmiehen tehtäviä.

KOMMENTIT
23. maaliskuu 2014 - 13:08Irja-Liisa Marku
<p>Hei.</p> <p>Haluaisin tiet&auml;&auml; mik&auml; vuosi todella lava on palanut. Eri tiedoissa mainitaan vuosia 1996, 1997 ja 1998.P&auml;iv&auml;st&auml; puhumaatakaan.</p> <p>Eik&ouml;h&auml;n Lauttakyl&auml;lehti ollut tekem&auml;ss&auml; juttua?</p>
11. marraskuu 2014 - 17:45mertsi
1996 vuonna paloi / poltettiin
1. elokuu 2016 - 11:51Minna Karru
Lauttakylä-lehti otsikoi perjantaina 27.2.1998: "Ripovuoren tanssilava paloi poroksi - Tuhotyö vei sotainvalidien tulonlähteen" Juttu alkoi: "Tanssikansan kohtauspaikkana jo yli 50 vuotta toiminut Ripovuoren tanssilava tuhoutui tulipalossa täysin tiistaina aamuyöllä. Vaikka Huittisissa riehui tuolloin raivoisa myrsky ja ukkostakin oli ilmassa, tutkii poliisi paloa todennäköisenä tuhotyönä."

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.