Kimppu minkä kunniaksi?

Orvokit kukkivat taustalla kun parivaljakosta on otettu kuva. Keitähän kuvassa mahtaa olla? Jos tiedät, niin ota yhteyttä toimitus @ lauttakyla.fi tai 02 555 4200 / toimitus. Kuva on Pentti Pöyrin vanhempien albumista.

Lisätietoa kuvaan:

Vanhassa valokuvassa on punkalaitumelainen Alma Serafia Kittilä. Huittislainen Mauri Kittilä tunnisti mummonsa ja arvelee, että nuorempi nainen kuvassa on hänen isänsä sisko Anja Lintunen Somerolta.

Kuva on ilmeisesti otettu Alma Kittilän 80-vuotispäivänä Kittilän tilalla Punkalaitumen Kanteenmaassa vuonna 1948. Alma Kittilä kuoli 4.11.1955. Miehensä Kustaa Kittilä kuoli 24.8.1912. Vuonna 1915 Alma meni uusiin naimisiin ja muutti Sauvoon. Miehen kuoltua hän palasi takaisin Punkalaitumelle.

 

Myös Arja Sulander tunnisti naiset Alma Kittiläksi ja Anja Lintuseksi. Hän totesi lisäksi, että Kittilä on omaa sukua Ollula ja syntymäpäivänsä 23.8. Hän täsmensi, että Kittilä oli kotoisin Punkalaitumen Kanteenmaasta.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.