Lauttakylän Esso

T. Penkkimäen autohuoltoasema oli Valtakadun, nykyisen Lauttakylänkadun varressa keskellä Lauttakylää. Kuvan on ottanut Tapio Iso-Tryykäri 1960-70 lukujen vaihteen tienoilla.

KOMMENTIT
25. heinäkuu 2013 - 22:54Timo Tervamäki
<p>Tuo oli aikanaan Lauttakyl&auml;n upein funkisrakennus! Vet&auml;&auml; vertoja nykyhesan s&auml;ilyneisiin funkistaloihin! Muistaakseni -70 luvun loppupuolella arkkitehtuuri pilattiin rakentamalla mittarikent&auml;n p&auml;&auml;lle katos ja uusimalla aseman kattoa niin, ett&auml; etuoikealla n&auml;kyv&auml;n py&ouml;re&auml;n kulman tilalle tuli ter&auml;v&auml;, ei siis en&auml;&auml; funkista!!</p> <p>Aikoinaan tankkasin l&auml;hes aina Essolla.</p> <p>Hallussani on tuhkakuppi, jossa aseman kuva ja tangossa ESSO lippu, ESSO kyltti&auml; ei ole.&nbsp;</p> <p>Kuvan alla lukee: HUOLTOASEMA L. VANNE</p> <p>Lauttakyl&auml;-puh 6655. Milt&auml;h&auml;n ajalta?</p>

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.