Vakkilan koululaisia

Vakkilan koulun koulukuva vuodelta 1949. Takana vas. Matti Naskali, Veikko Kulmala, Voitto Hirvikorpi ja Toivo Sulkanen. keskirivissä keittäjä Aili Ruokosen ja opettaja Anna-Liisa Järvisen vieressä Eira Kokkola, Hannu Saarinen, Matti Saarinen, Anssi Intonen, Samuli Jokinen, Matti Kuusisto ja Arvi Saarinen. Eturvissä vas. Hilkka Kokkola, Hilkka Suontausta, Taimi Raittiinpää, Aira Hirvikorpi, Hilkka Korpela ja Hilkka Raittiinpää.

KOMMENTIT
27. toukokuu 2010 - 0:00Marja-Liisa Hakanen
Lehdessä piipahtaneen lukijan mukaan opettaja oli Anna-Liisa Järvimaa, ei Järvinen. Hän epäili myös, että Matti Saarinen ei ollut kuvassa, mutta Aimo Rantala oli. Hilkka ja Taimi Raittiinpään nimet olivat hänen mielestään vaihtaneet paikkaa.
1. kesäkuu 2010 - 8:31Marja-Liisa Hakanen
Kouvolalainen Aino Markkula tiesi kertoa vielä yhden seikan Vakkilan koulun luokkakuvasta. Raittiinpää-sukunimi on oikeasti Raitinpää. –Me sen vain suussamme väänsimme kuin kaiken muunkin. Ihan kuin rukiinkylvö on rukkiinkylvö ja hameenhelma hammeehelma.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.