Keitä kuvassa?

Tunnistatko, keitä kuvassa on ja missä kuva on otettu? Kuvan julkaistavaksi tuonut Markku Niskanen tunnistaa ainoastaan isoisänsä Väinö Aakulan, joka on takarivissä ikkunan edessä.

Kuvasta on tunnistettu henkilöitä. Oikeassa laidassa on Kosti Tiuttu ja hänen edessään Salli Hosia. Takaa toisessa rivissä on Hilda Sutti ja hänen vasemmalla puolellaan Väinö Erkkilä.

Kuva on otettu Länsi-Suomen kansanopiston rappusilla. Kyseessä lienee opiston toveripäivät, sillä tunnistetut ovat opiskelleet koulussa aikoinaan.
Kirsti Uusi-Kuitti tunnisti kuvasta äitinsä Selma Kuitin, omaa sukua Roukan. Hän on edestä kolmannessa rivissä vasemmalla. Eturivissä keskellä tummassa puvussaan on Aino Voipio.

KOMMENTIT
10. syyskuu 2016 - 19:34Helena Morgan
Toisen rivin oikealla reunalla sivuttain seisova nainen saattaisi ulkonäkönsä puolesta olla Lauttakylässä asunut Amanda Schultz, isoäitini Vera Linkomiehen äiti.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.