Vanha väistyi

Huittisten keskusta joskus ennen. Vielä 1970-luvulla Karpintien varressa oli edessä oikealla näkyvä Peevon talo. Nyt sen paikalla on kerrostalo ja seuraavan talon koh-dalla Pajatien varrella on rivitalo. Postikortti on Marjatta Hannusen albumista ja se on Veljekset Karhumäen ottama.

KOMMENTIT
29. lokakuu 2014 - 16:46Tapani Markkula
Kuva herättää paljon muistoja. Oikealla takana on pieni koski ja suvanto. Siellä opin uimaan, siellä kävin ongella ja pidin katiskaa. Sieltä hain kevättalvella pajunkissoja. Talvella laskettiin mäkeä joen reunoilta. Taka vasemmalla on Paunun talo ja Lehtosen talo. Lehtoselta haettiin saunalimsat ja vaarinkaljat.Mäkelän korjaamon katto näkyy ja oikeassa alakulmassa, kuvan ulkopuolella, oli Suurkarin talo. Suurkarin Saaralla oli Bella niminen koira josta pidin kovasti. Itse asuin Puuttenkujalla Torala nimisessä talossa.Ei nimi kujaa tai taloa pahenna.

Kommentoi asiallisesti

Kirjoita kommenttisi selkeästi ja napakasti. Loukkaavia, henkilöön meneviä tai vihamielisiä kommentteja emme julkaise. Toimitus lukee kommentit ennen julkaisua ja muokkaa niitä tarvittaessa.

Rakentavasti kriittiset, asialliset kommentit ovat tervetulleita.