Ladataan ilmoitusta
Huittisten halkimelonut Outileena Uotila haastoi jokivarren asukkaat tekemään rannalle teoksia.
Huittisten halkimelonut Outileena Uotila haastoi jokivarren asukkaat tekemään rannalle teoksia.
Huittinen 16.7.2020 10:15 Tilaajille

On outoa kaksijalkaiselle – melonta on käsityötä

Outileena Uotilan Loimijoki-melonta alkoi Tammiaisten sillan pielestä Vampulasta. Muutama päivä myöhemmin hän oli Ala-Kauvatsanjoen suulla. ”Aloin ymmärtää, että olen melonut Huittisten halki. Unelma on onnellisesti täyttynyt.”

"Lunta ei tullut, otin kanootin käyttöön ja aloin vuodenvaihteen tienoilla melomaan. Samoihin aikoihin päätin lähteä kevään aikana melomaan naapurikuntaan, eikä vain pikkuisen, vaan Huittisten halki.

Olen aina ollut kulkuri, mutten ehkä sanan perinteisessä merkityksessä. En ole muuttanut koskaan, vaan asun edelleen samalla kotitilalla, missä elin lapsuuteni. Mutta retkelle on päästävä, joka päivä kävelen paljon, puhumattakaan siitä, missä mieli retkeilee."

"On outoa kaksijalkaiselle. Melonta on käsityötä, siinä liikkuvat eri nivelet ja lihakset kuin kävellessä. Meloessa en myöskään kulje aivan omin avuin, minulla on kanootti ja mela, joita käytän, m

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 2,00 euron hintaisella tekstiviestillä.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 69 e/vuosi.

Tilaa