Ladataan ilmoitusta
Huittinen 16.4.2020 08:00Tilaajille

Kivikoulun kaavamuutoksesta äänestettiin

Muutosalue jaetaan kahteen osaan.

Kaavan muutosluonnoksessa kivikoulun 2,5 hehtaarin alue on jaettu kuuteen osaan. Kirkkotien varrelle museon viereen on suunniteltu museopuistoa, Nuorisoklubi ja museon toimisto-rakennus säilyvät omana korttelinaan ja koulun paikalle on suunniteltu asuin-, liike- ja yleisten rakennusten korttelialue.  Alapuolella ovat kerrostalokortteli ja rivitalokortteli sekä joki-rannassa lähivirkistysalue.
Kaavan muutosluonnoksessa kivikoulun 2,5 hehtaarin alue on jaettu kuuteen osaan. Kirkkotien varrelle museon viereen on suunniteltu museopuistoa, Nuorisoklubi ja museon toimisto-rakennus säilyvät omana korttelinaan ja koulun paikalle on suunniteltu asuin-, liike- ja yleisten rakennusten korttelialue. Alapuolella ovat kerrostalokortteli ja rivitalokortteli sekä joki-rannassa lähivirkistysalue.
Satu Ojala

Huittisten kaupunginhallitus pui tiistaina entisen Lauttakylän koulun eli kivikoulun asemakaavan muutosehdotusta. Aiemmin samaan ehdotukseen liitetyt Viialankadun kohteet on siirretty omaksi kaavaprosessiksi.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa