Ladataan ilmoitusta
Huittinen 29.1.2021 14:50

Maskisuositus nyt kaikille kuudesluokkalaisille

Kuvituskuva: Pixapay
Kuvituskuva: Pixapay

Huittisen kaupunki tiedottaa, että koska Satakunta on siirtynyt koronatilanteessa kiihtymisvaiheeseen, maskisuositus laajenee koskemaan kaikkia kuudesluokkalaisia sekä niitä viidennen luokan oppilaita, jotka opiskelevat yhteisluokassa samassa tilassa kuudesluokkalaisten kanssa. Osassa pienistä kouluista on useamman ikäisiä ja niissä maskia suositellaan kaikille. Maskit tulevat käyttöön maanantaina 1. päivä helmikuuta.

Maskisuositus koskee kuljetusoppilaita kuudennesta luokasta ylöspäin, samoin nuorempia oppilaita, jos he ovat samassa kuljetuksessa kuudesluokkalaisten tai sitä vanhempien oppilaiden kanssa. Suositukset ovat voimassa helmikuun loppuun saakka.

Koulutyö jatkuu aikaisempien ohjeiden mukaisesti. Sisätiloissa ei saa kokoontua kuin10 henkeä kerralalan. Hrrastoiminnan ohjeet pysyvät myös ennallaan.

Kaarirannan kuntosalia saavat käyttää ainoastaan terveyskeskuksen omat lääkinnällisen kuntoutuksen ryhmät.

Kaupunki muistuttaa tiedotteessaan, että tartuntojen estämiseksi on edelleen noudatettava hyvää käsihygieniaa, pidettävä turvavälejä ja vähennettävä kontakteja. Jos sairastuu lievästikin, pitää hakeutua heti koronatestiin ja testitulosta odottaessa on pysyttävä kotona.

Tietoa maakunnan koronatilanteesta ja alueellisista suosituksista voi lukea Satasairaalan verkkosivuilta.

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa