Ladataan ilmoitusta
Huittinen 29.6.2022 09:00Tilaajille

Enää ruokaa ei mene roskiin ämpärikaupalla

Ylijäämäruoan myyminen henkilökunnalle oli yksi ensimmäisistä tavoista, jotka kaupungilla otettiin käyttöön ruokahävikin torjumiseksi. Myyntirasiaa esittelevät Maija Metsomäki (oik.) ja kokki Elina Suomi.
Ylijäämäruoan myyminen henkilökunnalle oli yksi ensimmäisistä tavoista, jotka kaupungilla otettiin käyttöön ruokahävikin torjumiseksi. Myyntirasiaa esittelevät Maija Metsomäki (oik.) ja kokki Elina Suomi.
Erika Tilander

Huittisten kaupungin ruokapalveluissa puhaltavat kestävän kehityksen tuulet. Elokuussa työt aloittaneen ruokapalvelupäällikkö Maija Metsomäen johdolla kaupungin keittiöissä on ryhdytty torjumaan ruokahävikkiä uusilla tavoilla.

Tilaajalle

Haluatko lukea koko artikkelin?

Artikkeli on luettavissa Lauttakylä-lehden tilaajille. Voit tilata myös vuorokauden lukuoikeuden kaikkeen lauttakyla.fi sisältöön 3 eurolla.

Voit uusia aiemman tilauksesi käden käänteessä kirjautumalla ensin OmaLauttakylä-palveluun omalla tunnuksellasi.

 

Lue lisää

Paikalliset uutiset diginä - nyt vain 72 e/vuosi.

Tilaa